Esencijalne aminokiseline u prahu (aromatske) prije i nakon teretane: cijena

Esencijalne aminokiseline su aminokiseline koje organizam ne može sam sintetizirati, a za čovjeka je devet aminokiselina esencijalnih. To su: fenilalanin, histidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofan i valin. Fenilalanin i triptofan su aromatske aminokiseline. Postoje i uvjetno esencijalne aminokiseline što znači da je ograničena sposobnosti sinteze samo zbog posebnih patofizičkih situacija kod na primjer ozbiljnih kataboličkih poremećaja. Te uvjetno esencijalne aminokiseline su arganin, cisterin, glicin, glutamin, prolin i tirozin. Esencijalne aminokiseline nužno su potrebne našem tijelu, a kako ih tijelo ne može samo sintetizirati, potrebno ih je dodavati. BCAA aminokiseline skraćenica je za tri esencijalne aminokiseline, koje tijelo ne može samo proizvesti, pa je zato potrebno njihovo unošenje kroz hranu ili kao dodatak prehrani. Esencijalne aminokiseline u prahu ili aromatske aminokiseline možete po povoljnoj cijenu nabaviti u THE Nutrition shopu. Ako želite nabolje rezultate u teretani uz pomoć aminokiselina, onda ne propustite naše povoljne ponude esencijalnih aminokiselina i ostalih proizvoda.

Esencijalne aminokiseline u prahu

Aminokiseline u prahu: odličan dodatak prehrani

Aminokiseline su osnovni gradivni element iz kojeg su sastavljene bjelančevine. Svaka aminokiselina za sebe ima svoju posebnu funkciju u čovjekovu tijelu. BCAA esencijalne aminokiseline najbitnije su za sprečavanje razgradnje i brzu rast mišića odnosno mišićne mase. Naša ponuda aminokiselina jako je raznolika i dostupna po jako povoljnim cijenama. U našoj ponudi možete pronaći BCAA aminokiseline s različitim omjerima, arginin, glutamin, kreatin, taurin te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno. Aminokiseline u prahu iz naše ponude jako su kvalitetne i ukusne, a ako se pridržavate uputa za pripremu i konzumiranje, ne morate se bojati nikakvih nuspojava. Aminokiseline u prahu vrlo su zdrav i odličan dodatak prehrani za sve one koji redovito idete u teretanu, a i za one koji se sportom bavite samo rekreativno. Našu ponudu esencijalnih aminokiselina u prahu možete pogledati u naše webshopu. Nudimo vam povoljnu cijenu aminokiselina koja može biti još povoljnija ako se učlanite u naš klub.

cijena aromatskih aminokiselina

Što morate znati o esencijalnim aminokiselinama BCAA?

Svatko tko se bavi sportom ili redovito odlazi u teretanu morao bi znati nekoliko osnovnih činjenica o esencijalnim aminokiselinama. Razgranati lanac aminokiselina (BCAA) jedan je od najstarijih suplemenata ali je njegovo djelovanje na rast mišića uvijek jednako snažno. BCAA esencijalne aminokiseline tijelo koristi uglavnom tijekom fizičkog opterećenja, pa tako i prilikom treninga u teretani. Istraživanja su pokazala da BCAA suplementi odnosno aminokiseline u prahu i aromatske aminokiseline prije ili odmah nakon treninga potiču sintezu proteina i smanjuju razgradnju mišićnog tkiva. To se najvjerojatnije događa jer BCAA suplementi predstavljaju izvor važnih aminokiselina koje se pohranjuju u mišićima. Odgovarajuće količine aminokiselina u mišićima nakon treninga od presudne su važnosti za sintezu mišićnog proteina i rast.

KOJE PROTEINE I AMINOKISELINE UZIMATI?


Aminokiseline: cijena aminokiselina u našoj ponudi je povoljna

Savjetujemo vam da isprobate THE BCAA aminokiseline za teretanu odnosno esencijalne aminokiseline za gubitak masnoća, mišićni rast, mentalnu sposobnost i općenito zdravlje. Dolaze u pakiranju kao tablete, a možete izabrati i aminokiseline u prahu s okusom ili bez. Cijena aminokiselina u našoj je ponudi jako povoljna, a ako ste naš član, cijena će biti još povoljnija. Savjetujemo vam da uzimate 5 do 20 g esencijalnih aminokiselina BCAA dnevno u dvije do tri odvojene doze (jednu dozu prije doručka, jednu prije treninga u teretani i jednu odmah nakon treninga u teretani).


Aminokiseline u prahu za mršavljenje

Jeste li znali da uzimanje esencijalnih aminokiselina pomaže pri mršavljenju? Neka su istraživanja pokazala da uzimanje esencijalnih aminokiselina u prahu ili tabletama pomaže pri smanjivanju masnih naslaga i gubljenju kilograma. Ako budete uzimali aminokiseline sačuvat ćete mišićno tkivo i ubrzati gubitak masnih naslaga. Isto tako esencijalne aminokiseline utječu i na vaše mentalne sposobnosti. Ako tražite najbolje aminokiseline u prahu ili tabletama, onda posjetite našu web stranicu gdje možete u našem shopu najbolje esencijalne aminokiseline, među kojima su i aromatske aminokiseline, kupiti po super povoljnoj cijeni.