Najbolji glutamin na tržištu - THE Glutamine


najbolji glutaminGlutamin je aminokiselina koje u skeletnim mišićima ima u izobilju. 60% mišića satkano je od glutamina. Preporučljiv je dodatak za sve sportaše jer pospješuje regeneraciju, povećava razine hormona rasta (GH) i tako pospješuje proces gubljenja tjelesnih masti.
Njegova glavna komponenta je dušik, a budući da intenzivni treninzi crpe glutamin i snižavaju razine dušika u krvi, potrebno ga je suplementirati. Smanjivanje razina glutamina i dušika vode radi se zbog jedne vrlo neželjene stvari za sve vježbaće - katabolizma. Očito je da to predstavlja zastrašujući scenarij za sve one koji žele ozbiljne mišiće. Stoga ako želimo zadržati teško stečenu masu, dnevni unos glutamina najbolja je opcija!


THE Glutamine - najbolji glutamin na tržištu suplemenata


THE Glutamine pozitivno utječe i na oslobađanje vlastitog hormona rasta, koji pospješuje trošenje tjelesnih masti i drastično povećava mišićni rast. Znanstvene studije su pokazale, da dodavanje samo 2 grama glutamina povećava izlučivanje hormona rasta za 400%! Znanstvene studije su još pokazale da glutamin pospješuje i gubljenje masnog tkiva, pa tako da i tijekom nisko kaloričnih dijeta sprečava gubljenje teško stečene mišićne mase. Konačno možete na dijetu bez bojazni da ćete u tom procesu izgubiti mišiće
Glutamin - najbolji put do ozbiljnih mišića!


Nova generacija BCAA aminokiselina s L-glutaminom


Predstavljamo vam novu generacija BCAA aminokiselina s L-glutaminom. L-glutamin povećava ukupan efekt BCAA, osiguravajući još efikasniji mišićni rast i oporavak. Ultra mikronizirana nova generacija BCAA je specifična sa skoro potpunom topljivošću i kompletnim odsustvom s dobro poznatim gorkim okusom. 8 : 1 : 1 Leucin - Izoleucin - Valin omjer je optimalan za maksimiziranje anaboličkog potencijala mišićnog tkiva.

AMINOKISELINE BCAA


Glutamin - nepogrešiva aminokiselina za ozbiljne mišiće


BCAA glutaminTHE BCAA/Q Surge proizvod je koji osigurava optimalan omjer BCAA aminokiselina i L-glutamina, najmoćnijih anti-kataboličnih aminokiselina te tako poboljšava regeneraciju nakon treninga. Sadrži savršeno dizajniranu, znanstveno formuliranu formulu BCAA aminokiselina i L-glutamina koji su ključni za izgradnju mišićne mase i snage, poboljšavaju performanse, osigiravaju energiju tijekom dijete i promoviraju čistu mišićnu masu i istovremeno ubrzavaju gubitak tjelesnih masti. THE BCAA/Q Surge kvalitetnim omjerom BCAA aminokiselina i L-glutamina najbolji je put za povećanje sinteze proteina, retenciju dušika i što je najvažnije, štiti mišiće od stresa uzrokovanim treningom.


Suplementacija aminokiselinama i glutaminom - najbolji oporavak tijela u rekordnom vremenu


Znanstvene studije su dokazale kako aminokiseline koje se nalaze u THE BCAA Q Surge-u omogućavaju tijelu da se oporavi u nevjerojatno kratkom periodu nakon intenzivnih treninga i da potaknu izgradnju čiste mišićne mase. Ono što je dodatni benefit je da BCAA/Q Surge sadrži potentan sastojak koji je odabir tisuća sportaša - dekstroza. Dekstroza je glavni nutrijent za stimuliranje naj-anaboličnijeg hormona u ljudskom tijelu - inzulina. On potpomaže mišićni rast tako da dramatično povećava količinu aminokiselina koje ulaze u mišićne stanice te povećavaju brzinu obnove mišićnog glikogena što je ključno za poboljšanje brzine oporavka i skraćivanje vremena oporavka između dva treninga ili natjecanja.