Prehrana koja uspjeh znači - proteini, kreatini i ostali esencijalni elementi

proteini kreatiniZa uspješan kontinuitet kod izgradnje mišićne mase i optimalan pristup treningu mnogi su suplementi prehrane izuzetno bitni. Proteini kreatini, aminokiseline i ostali ingridijenti zajedno su se dokazali kao esencijalni elementi za nadgradnju forme sportaša omogučavajući kontinuitet treninga, snagu i izdržljivost. Proteini kreatini (pa tako i vaše voljene THE Nutrition proteinske palačinke) sadrže svojstva bez kojih suvremeni sportaš i ljubitelj tjelovježbe ne može ni zamisliti svakodnevne fizičke aktivnosti. Često se misli da su za uspjeh dovoljni proteini, kreatini su međutim zbog relativnog nepoznavanja izostavljeni. Upravo zato THE Nutrition razvio je veći broj dodataka koji sadrže kombinaciju proteina s kreatinima, kao što su na primjer neki od pre-workout proizvoda. Takve si svakako THE Nutrition ukusne proteinske palačinke te proteinski prah za mršavljenje.

Ukusne i zdrave proteinske palačinke prema THE Nutrition receptima

Na THE Nutrition web stranici:https://hr.the-nutrition.com/ možete naći najbolje proizvode iz segmenta sportske prehrane za izgradnju mišićne mase, oblikovanje vaše linije i konstantno održavanje iste: Ingridijente za proteinske palačinke, proteinski prah za mršavljenje, proteine s glutaminom, proteine s kreatinima, aminokiselinske produkte itd. Cijena proteina koja vam se nudi u THE Nutrition online shopu je takva kakvu na tržištu dodataka prehrani možete vrlo rijetko pronaći.

MAGNEZIJ CITRAT

Cijena proteina u THE Nutrition shopu znaju biti i do 30% niže za klupske članove. I to nije sve! Pored proteina po cijeni koju možete samo sanjati svakog novog člana čeka poseban dar u obliku izabranog proizvoda.

Kliknite www.the-nutrition.com i uvjerite se u fantastičnu ponudu THE Nutrition proizvoda, foruma i recepata. Predlažemo da probate napraviti odlične proteinske palačinke bez Wheya koje će obogatiit vaš dnevni menu u nastojanju za raznolikom sportskom prehranom. Za odlične i ukusne proteinske palačinke potrebni su vam slijedeći sastojci: zobene pahuljice, Amino Whey s ukusom vanilije, cimet, jaja, svježi sir, mlijeko, organski maslac od kikirikija i prašak za pecivo. To je samo jedan od bezbroj načina na koji možete napraviti vrlo ukusne proteinske palačinke.

Proteinske palačinke

THE Nutrition Klubu donosi vam bezbroj pogodnosti i povoljnih prilika za kvalitetnu nabavku, stalni pregled aktualnih suplemenata i kupnju proteina, kreatina, glutamina i ostalih vitalnih suplemenata prema cijenama koje su konkurentne, stabilne, a često iznenađujući niske. THe Nutrition Klub za vas konstantno sprema razne povoljnosti - od nižih cijena proteina (a tu treba istaći izuzetno povoljnu cijenu proteina) i ostalih dodataka prehrani, pa sve do ekskluzivnog pristupa ka posebnim akcijama Whey proteina i ostalog asortimana te različitih darova za naše drage članove.