Najbolji proteini za izgradnju mišićne mase – proteini sirutke

Najbolji proteini moraju pokazati uspjeh u nekoliko paralelenih zadaća. Prva je da svojim djelovanjem omoguće stvaranje novih bjelančevina u tijelu, što je od presudne važnosti za izgradnju mišićnog tkiva. Naravno, ni najbolji proteini ne omogućuju mišićni rast sam po sebi pa se za njega moramo pobrinuti adekvatnim bilderskim treningom. Tu nastupa i iduća funkcija proteinskih pripravaka – da nam pruže potrebne razine energije kod fizičkog stresa i revitaliziraju organizam nakon intenzivnog treninga. Ovu funkciju mogu zadovoljiti samo najkvalitetniji proteini, koji su sastavom bogati esencijalnim aminokiselinama. Proteini bi također trebali podizati naše razine imuniteta, a samim time i sportsku izdržljivost. U ispunjavanju ovih temeljnih funkcija proteina su najbolji whey proteini odnosno izolirani proteini sirutke.

koji su najbolji proteini?

najbolji whey protein za izgradnju mišića

Zbog čega su whey proteini najbolji proteini za izgradnju mišića?

Whey proteini imaju mnogo prednosti u odnosu na osnovne proteinske izvore. Whey dobivamo složenim procesom mikrofiltracije proteina sirutke, kojim se osigurava vrhunska čistoća proteina. Sirutka je odličan prirodni izvor proteina, a njezini su proteini već po sebi bogati razgranatim bcaa lancem aminokiselina, koji ima iznimno važan učinak na općenitu iskoristivost proteina u tijelu, kao i na razine energije i stvaranje imuno-odgovora. Ova zasićenost također omogućuje brzu izgradnju novog mišićnog tkiva, zbog čega su whey proteini najbolji za izgradnju mišića. Kvalitetan whey može imati i do 90% bjelanjčevina, čime je uspjeh u izgradnji mišića zajamčen.

NAJBOLJI PROTEINI ZA IZGRADNJU MIŠIĆA UZ FITNES VEŽBU

Zašto su whey proteini također najbolji proteini za mišićnu masu?

Whey proteini imaju vrlo važnu ulogu i kod stvaranja te održavanja mišićne mase. Dokazano je da whey omogućuje najbržu apsorpciju proteina u tijelo putem krvotoka i da je vrlo lako probavljiv, što znači i da je najbolje iskoristiv. Brza apsorpcija i zasićenost aminokiselinama onemogućava tzv. protein breakdown, što znači da tijelo nadoknađuje energiju iz postojećeg mišićnog tkiva i time zapravo gubi na masi. Njegov utjecaj na razine energije potiče nas na još više ciljeve na treningu i bolje performanse. Stoga ne začuđuje da proteini sirutke također imaju prestižnu titulu najboljih proteina za mišićnu masu.

Koji su najbolji whey proteini i gdje ih kupiti? Odgovor je stigao!

Koji su najbolji proteini? Potražnja za adekvatnim whey-em može biti iscrpljujuća. Potrebno je uzeti u obzir više faktora – kvalitetu sirovine i složenost postupka mikrofiltracije, udio proteina u sastavu, zasićenost aminokiselinama i, naravno, cijenu. Financijski moment može predstavljati popriličan problem, jer su cijene kod proizvoda koji pokazuju najbolja svojstva poprilično visoke. Sada se više ne trebate opterećivati financijskim izdacima, jer je naša ponuda proteinskih pripravaka pristupačna ne samo profesionalnim sportašima, nego i rekreativcima. Primerice, naš fantastičan The Amino Whey u najmanjem pakiranju je dostupan već od 117 kuna putem našeg webshopa – stoga se učlanite još danas, jer nema zabune gdje kupiti whey proteine.

Pretražite našu kompletnu ponudu – mi imamo najkvalitetnije proteine

Naša ponuda sastoji se od najboljih proteina pažljivo probranih izvora. Na raspolaganju su vam visoko kvalitetni pripravci proteina u prahu različitih okusa, uvijek po najpovoljnijim cijenama. Osnovna pakiranja proteinskih pripravaka su vam primjerice dostupna za manje od 100 kuna. Iz našeg asortimana također ističemo multifunkcionalne pripravke poput The Beast-a, koji uz visok udio proteina sadrže i nekoliko nutritijenata iz redova esencijalnih i nesencijalnih aminokiselina za optimalnu hranjivost u jednom proizvodu. Također imamo u ponudi i all in one proteine iz nekoliko izvora iskombinirane u jednoj jedinstvenoj formuli. Ukoliko ste zainteresirani za proizvode za masu, preporučamo vam naše gainere poput All in One Gainera, koji u sastavu sadrži proteine, aminokiseline te ugljikohidrate za masu. Koji god tip proteinskog pripravka preferirali, u našoj ponudi ćete uvijek za sebe naći najbolje proteine.