Pošaljite upit

Esencijalne i aromatske aminokiseline: primjenjivanje u teretani za brze rezultate

Esencijalne aminokiseline razgranatog lanca odnosno BCAA aminokiseline naše tijelo ne može samo proizvesti pa je stoga jako važno da ih uzimamo putem prehrane. U THE Nutrition shopu možete naći najbolje BCAA odnosno esencijalne aminokiseline, njihova je cijena prihvatljiva i konkurentna. Važno je da u tijelo unesete dovoljno esencijalnih i aromatskih aminokiselina ako redovito trenirate u teretani. One su naime glavna gradivna baza za proteinsku sintezu s najjačim anaboličkim i anti-kataboličkim efektom. Naša je ponuda zaista široka, osim esencijalnih i ostalih aminokiselina bavimo se i prodajom ostale sportske prehrane - proteini, masti, gaineri i ugljikohidrati, zamjenski obroci, pre-workout proizvodi, vitamini i ekstrakti, čokoladice i gelovi itd. Posjetite našu web stranicu i učlanite se u naš klub. Na taj ćete način moći koristiti brojne ugodnosti koje vam članstvo u klubu donosi.


Aromatske aminokiseline - THE Tyrosine 1200

Naša ponuda osim esencijalnih aminokiselina (BCAA aminokiseline) obuhvaća i aromatske aminokiseline među kojima ćete naći odličan proizvod za sve koji redovito trenirate. To je THE Tyrosine 1200. Dokazano je da ima aromatska aminokiseline tirozin cijeli niz pozitivnih utjecaja na ljudsko tijelo: utječe na smanjenje stresa i djeluje antidepresivno. Poboljšava budnost nakon obroka s visokim sadržajem ugljikohidrata na način da blokira apsorpciju triptofana. Osim toga tirozin stimulira otpuštanje hormona rasta. THE Tyrosine 1200 je čist i kvalitetan proizvod koji će vam pomoći vratiti vaše tijelo u optimalni balans, poboljšati mentalne i fizičke sposobnosti i sagorjeti neželjene tjelesne masti. Više informacija o esencijalnim aminokiselinama i aromatskim aminokiselinama možete naći i na našoj web stranici gdje su vam dostupni i svi podaci o cijeni i uvjetima kupnje.

cijena esencijalnih aminokiselina

Esencijalne aminokiseline u tabletama

Aminokiseline su osnovi gradivni element iz kojeg su sastavljene bjelančevine. U ljudskom tijelu svaka aminokiselina za sebe i posebnu funkciju. BCAA aminokiseline najbitnije su za sprečavanje razgradnje i brzu rast mišićne mase. Naša je ponuda aminokiselina BCAA široka. U njoj ćete naći različite proizvode koji sadrže različite omjere različitih aminokiselina: arginin, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, aromatsku aminokiselinu tirozin te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno. Na ovom mjestu izdvajamo tablete THE BCAA Tablets koje su najbolji proizvod na tržištu BCAA proizvoda. U THE Nutrition shopu cijena je aminokiselina pristupačna i konkurentna, a kvaliteta je na najvišem nivou. Priuštite svome tijelu najbolje - nabavite kvalitetan i praktičan proizvod koji ima jak antikataboličan učinak. THE BCAA aminokiseline u tabletama su izrađene od čistih 100% BCAA aminokiselina. Iskustva nam govore da spadaju u sami vrh antikataboličnih proizvoda na tržištu.


BCAA aminokiseline u prahu

U našoj ćete ponudi naći i BCAA esencijalne aminokiseline u prahu. BCAA nepogrešiv su dio dodataka prehrani svakog ozbiljnog sportaša i fitnes entuzijasta. BCAA aminokiseline u prahu povećavaju sintezu bjelančevina, pospješuju rast mišića i sprečavaju njihovu razgradnju. BCAA doprinosi jačanju skeletne muskulature i povišenoj koncentraciji glutamina te smanjenju BCAA aminokiseline/leucin oksidacije te tako i katabolizma. BCAA aminokiseline imaju važnu ulogu kod sinteze neesencijalnih aminokiselina, glutamina i alanina.

NAJBOLJI PROTEINI I AMINOKISELINE UZ VEŽBO U TERETANI


Kako aminokiseline BCAA utječu na mentalne sposobnosti?

Istraživanja su pokazala da esencijalne aminokiseline BCAA pozitivno utječu i na mentalne sposobnosti. Biokemija iz ovog učinka čini se da se odnosi na sposobnost BCAA da spriječe još jednu aminokiselinu triptofan, da uđe u mozak gdje se pretvara u serotonin, kemikaliju koja je odgovorna za stvaranje osjećaja umora i lijenosti. Istraživanja su također pokazala da BCAA aminokiseline donose bolju izvedbu prilikom vježbanja zato BCAA sigurno može pomoći fitness entuzijastima. Budući da je izvor energije za mišiće koji rade, mogu osigurati gorivo za 'pumpanje' a da pritom ne diraju zalihe glikogena.

aromatske aminokiseline u prodaji


THE Nutrition - prodaja aminokiselina i ostalih proizvoda sportske prehrane

THE Nutrition shop nudi vam najbolje BCAA aminokiseline u prodaji i ostale proizvode sportske prehrane po cijeni koja je najkonkurentnija na tržištu. Uvjerite se sami.