Kako uzimati kreatin, najpotentniji prirodni suplement

Kreatin je vjerojatno najpotentniji prirodni suplement za dobivanje mišićne mase i snage. Pojačava sintezu ATP molekula u tijelu što znači da će povećati energiju i nivo snage. Tako ćete uzimanjem kreatina moći trenirati duže i pojačati vaš performans na treningu te uspješno smanjiti umor. Za razliku od hormonskih dodataka kreatin je 100% prirodan i nalazi se u nekim namirnicama, u najvećoj mjeri u mesu lososa, tune i u govedini. Zasigurno je najbolji i najučinkovitiji izvor kreatina prehrambeni dodatak kreatin monohidrat, uzimanjem kojeg u tijelo unosimo 100% čisti kreatin bez nepoželjnih kalorija.


Kako uzimati kreatin za povećanje mišićne mase i na što uzimanje kreatina utječe


kako uzimati kreatinKreatin je najčešći i najučinkovitiji među svim sportskim dodacima. Razlog za to krije se u najvećem napredovanju kod povećanja snage i mišićne mase. Uzimanje kreatina značajno poboljšava atletske sposobnosti kod vrlo intenzivnih kratkotrajnih napora, pa i kod dugotrajnih aerobnih sportova. Povećava energetske zalihe i ujedno intenzivira regeneraciju mišićnog tkiva. Izuzetna je karakteristika kod uzimanja kreatin monohidrata sinteza mišićnih bjelančevina što sprečava raspad mišićnog tkiva odnosno katabolizam. Uzimanjem kreatina mišiće super-hidriramo prepojivši ih vodom te tako posljedično vlakna postaju veća i jača. Pošto je regeneracija nakon treninag jednako bitna, ako ne i bitnija, naš tim je izradio seriju produkata s naprednim formulama za izgradnju mišićne mase sa svim ključnim sredstvima za njihov rast, pa tako sadrže BCAA, glutamin, arginin, beta alanin, kreatin i proteine - sve u jednom proizvodu!

BCAA AMINOKISELINE

The Creatine - uzimanje kreatina za eksplozivnost i snagu


kreatin uzimanjeTHE Creatine stimulira veliki broj staničnih procesa koji su direktno povezani i indirektno vezani uz proteinsku sintezu te mišićni anabolizam. Studije su pokazale da sprečava nagomilavanje mliječne kiseline u mišićima, što pak rezultira intenzivnijim treninzima, odgađa zamor mišića čineći vaše treninge još žešćima s više ponavljanja, serija te s težim utezima. Naravno to je idealna kombinacija i rezultat uzimanja kreatina - uzmite THE Creatine za povećanje mišićne mase u savršenoj sprezi s vašim efikasnim treningom. THE Creatine je napravljen uporabom najsofisticiranije metode mikrofiltracije, što poboljšava apsorpciju i garantira da će kreatin kojeg unesete u organizam stići u mišiće.


Kako uzimati kreatin?


Kako uzimati kreatin
? Odgovor nije jednoznačan. Možemo ga uzimati ciklički, a neki kreatin uzimaju 6 do 8 tjedana, pa naprave 4 tjedna pauze, no s obzirom na dokazane pozitivne učinke na zdravlje sve je ustaljenija praksa kako je dobro kreatin uzimati bez prestanka 3 do 5 g dnevno. Miješamo ga uvijek vodom u razmjeru 1 g kreatina / 1 dcl vode.