Aminokiseline i proteini: tirozin, triptofan, arganin, omega 3 po povoljnoj cijeni

Aminokiseline i proteini samo su dio ponude THE Nutrition. Svi koji se bavite sportom i želite svoje tijelo održati u optimalnoj formi znate kako su važne aminokiseline i proteini za vas i vaše tijelo. Aminokiseline su, naime, osnovni gradivni element iz kojeg su sastavljeni proteini odnosno bjelančevine. U čovjekovu tijelu svaka aminokiselina za sebe ima svoju posebnu funkciju. Kao primjer navodimo bcaa aminokiseline koje su najbitnije pri sprečavanju razgradnje i brzoj rasti mišićne mase. Aminokiseline bcaa odnosno tri esencijalne aminokiseline (leucin, izoleucin i valin) naše tijelo samo ne može proizvesti, stoga ih je potrebno u organizam unijeti kroz hranu ili kao dodatak prehrani. Proteini su isto tako važni za naše tijelo. Proteini se nalaze u određenoj vrsti hrane (mliječni proizvodi, meso, ribe (koje sadrže i omega 3 aminokiseline), itd.), međutim, ako želite postići bržu rast mišića, nabavite najbolje proteine kao dodatak prehrani. Redovito uzimanje aminokiselina i proteina pomoći će vam da u vrlo kratkom vremenu postignete odlične rezultate. U našoj ponudi aminokiselina i proteina možete naći različite proizvode koji sadrže različite omjere različitih vrsta aminokiselina (arganin aminokiseline, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, tirozin, triptofan) te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno. Nudimo vam i omega 3 aminokiseline te arganin po vrlo povoljnim cijenama.

aminokiselina tirozin za tijeloaminokiseline i proteini T.H.E. Nutrition


Aminokiselina tirozin nužna je u proizvodnji nekih proteina

Aminokiselina tirozin nije esencijalna aminokiselina, ali se u tijelu proizvodi iz fenilalanina koje je esencijalna aminokiselina. Aminokiselina tirozin nužna je u proizvodnji nekih proteina, isto tako je prijeko potreban u sintezi neurotransmitera i hormona dopamina, adrenalina i noradrenalina. Aminokiselina tirozin isto tako je važna jer se iz nje proizvode hormoni štitnjače te pigment melanin. Aminokiselina tirozin igra važnu ulogu i u stvaranju energije potrebne za rad i život tijela.

TOP 10 OMEGA 3 AMINOKISELINA


Aminokiselina arganin je uvjetno esencijalna aminokiselina koja je važna za tijelo

Arganin aminokiselina pomaže tijelu pri jačanju imunološkog sustava, pomoću arganina vaše se rane brže cijele, hormoni i amonijak se lakše odvajaju iz tijela. Arganin aminokiseline možete kupiti u obliku tableta po povoljnim cijenama.