Aminokiseline BCAA po pristupačnoj cijeni


Aminokiseline su osnovni gradivni element iz kojeg su sastavljene bjelančevine. Aminokiseline BCAA su ime dobile po svojoj jedinstvenoj kemijskoj strukturi i bitno je naglasiti da ih tijelo ne može samo proizvesti nego ih moramo unijeti s hranom. Procijenjeno je da aminokiseline BCAA sačinjavaju 40 posto svih esencijalnih aminokiselina u proteinima tijela, te sačinjavaju 14 posto skeletnih mišića. Uz to, aminokiseline BCAA su potrebne za sintezu neesencijalnih aminokiselina, glutamina i alanina, koji imaju vitalnu ulogu kod funkcija proteina. Esencijalne aminokiseline razgranatog lanca (aminokiseline BCAA) su glavna gradivna baza za proteinsku sintezu s najjačim anaboličkim i anti-kataboličkim efektom.

aminokiseline bcaabcaa aminokiseline


Aminokiseline BCAA su najbitnije za sprečavanje razgradnje i aktivnu izgradnju mišićne mase.

Leucin, isoleucin i valin (aminokiseline razgranata lanca) su najkorišteniji aminokiselinski suplement u bodybuildingu i stoga odličan dodatak naporima u teretani. Kako su sve tri aminokiseline vrlo aktivni sudionici u sintezi proteina, njihov je vrlo snažan anabolički učinak evidentan. L-leucin ima najznačajniju funkciju jer šalje signale za početak konstrukcije novih proteina u mišićnom tkivu. Zato su aminokiseline BCAA u 4:1:1 'leucin-otežanom' omjeru u mogućnosti da značajno ubrzaju mišićni rast, ukupnu snagu i izdržljivost prilikom treninga u teretani. Demonstrirano je da suplementirani BCAA mogu smanjiti raspad skeletnih mišića tijekom treninga u teretani, ali i pomoći pri sličnim problemima, poput odgađanja boli mišićne upale. Uz to, aminokiseline BCAA smanjuju umor i omogućuju intenzivan trening čak i u vremenima teške dijete.

ARGININ AMINOKISELINA


Brojne varijante aminokiselina BCAA u našoj ponudi po pristupačnoj cijeni


U našoj ponudi možete pronaći aminokiseline BCAA s različitim omjerima: arginin, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, tirozin te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno. Naša internet prodaja zvana THE Shop nudi mnoštvo sijajnih suplemenata po pristupačnim cijenama, a članstvo u našem klubu donosi mnoge povoljnosti, pa tako i bitno nižu cijenu za proizvode s aminokiselinom BCAA. Pored odličnih suplemenata s aminokiselinama BCAA za napitke ističemo sijajan inovativni proizvod: tablete za žvakanje VP LAB BCAA Chewable.

Aminokiseline BCAA za sprečavanje razgradnje mišića i brz rast mišićne mase


Preporučamo uzimanje 2 tablete prije treninga u teretani. Tijekom procesa žvakanja, aktivni sastojci su transportirani u krvotok kroz sublingvalan prostor. Ova metoda je 2-3 puta brža i učinkovitija u usporedbi sa apsorpcijom kroz probavni trakt. Tablete s aminokiselinom BCAAA sadrže također visoku dozu vitamina B6 koji je ključan za optimalnu sintezu proteina. Članstvo u našem klubu isplati se, a posebice ističemo sijajne popuste, niže cijene proizvoda, ekskluzivne akcije i darove. Nabavite tablete za žvakanje VP LAB BCAA 8:1:1 po bitno nižoj cijeni preko naše internet prodaje.