Proteini za masu: izaberite najbolje whey proteine za dobivanje mišićne mase!

Proteini za masu su energetsko koncentrirani prahovi pomoću kojih možete u vrlo kratkom vremenu postići nevjerojatne rezultate. Kao što svi znamo proteini odnosno bjelančevine su osnovni gradivni element mišićnog tkiva i kao takvi jako bitni pri izgradnju mišića. Proteini za mišićnu masu pomažu pri oblikovanju tijela i održavanju željene tjelesne težine. Ako su nekad proteinske dodatke primjenjivali samo muškarci, danas sve više žena konzumira proteinske dodatke prehrani kako bi oblikovale lijepo tijelo i sagradile lijepu figuru. Najbolji proteini za dobivanje mišićne mase su whey proteini. U THE Nutrition shopu naći ćete različite whey proteine u različitim ukusima. Ako vas zanima sastav proteina ili želite saznati više o whey proteinima, posjetite našu web stranicu. A ako želite kupiti proizvode sportske prehrane još povoljnije, učlanite se u naš klub!

najbolji proteini za masuproteini za dobivanje mišićne mase


Proteini za mišićnu masu i ostali proizvodi iz segmenta sportske prehrane

Brz tempo života, manjak vremena i energije pripomogli su k tome da puno ljudi nema vremena za pripremu kvalitetnog i bjelančevinama bogatog obroka. A ako se bavite sportom prehrana je još od veće važnosti. Zato se mnogi ljudi, tako profesionalni kao i rekreativni sportaši odlučuju za dodatke prehrani. Proteini kao dodatak prehrani preduvjet su za postizanje optimalne mišićne mase i atletski građenog tijela. Baš je zato važno da se pobrinemo za visoku prisutnost proteina u svakodnevnoj prehrani. Ako tražite najbolje proteine za mišićnu masu onda ste na pravom mjestu. THE Nutrition tim razvio je najbolji whey protein za masu koju postavlja standarde za sve ostale proteinske suplemente. Jer želimo svojim kupcima ponuditi samo najbolje razvili smo velik izbor proteina za masu, nadomjestaka prehrani za postizanje i održavanje vrhunske sportske forme. Naša ponuda osim najboljih proteina za mišićnu masu obuhvaća i masti, aminokiseline, gainere i ugljikohidrate, vitamine i ekstrakte, čokoladice i gelove i još mnogo toga.


Najbolji proteini - kvalitetan dodatak prehrani

Svojim korisnicima nudimo široku paletu proizvoda i proteina za izgradnju mase mišića. Proteini za masu whey važan su dio asortimana dodataka u prehrani u našoj raznolikoj ponudi. Na ovom mjestu izdvajamo odličan proizvod THE Amino Whey protein. To je naš najprodavaniji i najbolji protein kao dodatak u prehrani. Od prehrane za teretanu i proteina u prehrani ističemo i ostale kvalitetne proizvode kao što su All in 1 Gainer, X3M, All in 1 Protein, The Ketonic Protein, dijetne proteinske palačinke, THE Casein pudding te mnoge druge vrhunske THE Nutrition dodatke sportskoj prehrani. Naši proizvodi odnosno proteini za izgradnju mišićne mase sadrže visok postotak proteina, smanjuju apetit, ubrzavaju metabolizam i termogenezu, smanjuju potrebu za slatkišima, potiču ubrzano sagorijevanje masnih naslaga i tako učinkovito pomažu u nastojanjima prilikom postizanja optimalne forme.

KOJI SU NAJBOLJI PROTEINI ZA DOBIVANJE MIŠIč†NE MASE?


Whey proteini - kvalitetne kalorije za odlične rezultate!

Svi proteini pa tako i najbolji whey proteini za masu imaju kalorijsku vrijednost pa se zato mnogi pitaju utječu li proteini na debljanje. Kalorije u whey proteinima jesu prisutne, međutim ako znate kada i koliko koristiti whey protein one vas neće udebljati. Pri konzumiranju proteina za mišićnu masu potrebno se je pridržavati uputa. Nuspojave pri nekontroliranom uzimanju whey proteina moguće su, a najčešće se pojavljuju u obliku proljeva i flatulence. Zato se pridržavajte uputa te kontrolirano kao i sve namirnice uzimajte i whey protein.


Pripremite si ukusan proteinski shake

Ako redovito trenirate i želite postići dobre rezultate nemojte oklijevati pri uzimanju proteina kao dodatka prehrani. Bez grižnje savjesti možete si pripremiti ukusan i zdrav proteinski shake. Naša je ponuda proteina jako raznolika zato smo sigurni da ćete u njoj naći odgovarajući ukus. Više o proteinima za mišićnu masu odnosno proteinima za izgradnju mišića možete saznati na našoj web stranici gdje možete u našem shopu u samo nekoliko jednostavnih koraka naručiti najbolje proteine!