Esencijalne i aromatske (tirozin) aminokiseline: prodaja po konkurentnoj cijeni

Esencijalne aminokiseline čovjekov organizam ne može sam sintetizirati, zato je jako važno da ih dodajemo prehrani. Za čovjeka je devet aminokiselina esencijalnih, a to su: fenilalanin, histidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofan i valin. Fenilalanin i triptofan te tirozin su aromatske aminokiseline. Osim esencijalnih aminokiselina postoje i uvjetno esencijalne aminokiseline koje imaju ograničenu sposobnost sinteze zbog posebnih patofizičkih situacija (to su na primjer ozbiljni katabolički poremećaji). Među uvjetno esencijalne aminokiseline spadaju arganin, cisterin, glicin, glutamin, prolin te aromatska aminokiselina tirozin. U THE Nutrition shopu bavimo se prodajom esencijalnih aminokiselina i ostalih prehrambenih proizvoda za sportaše i bodybuilding entuzijaste koji redovito posjećuju teretanu. Esencijalne aminokiseline našemu su tijelu nužno potrebne pa ih moramo dodavati kao dodatak prehrani. U našem ćete prodajnom programu naći različite proizvode koji sadrže različite omjere aminokiselina, među ostalim vam nudimo bogat izbor BCAA aminokiselina (skraćenica za tri esencijalne aminokiseline). Možete birati među esencijalnim aminokiselinama u prahu ili u tabletama.

Esencijalne aminokiseline za vežbo u teretaniaromatske aminokiseline u prodaja


Aminokiseline: prodaja po povoljnim konkurentnim cijenama

Aminokiseline su osnovni gradivni element iz kojeg su sastavljene bjelančevine. Svaka aminokiselina za sebe ima posebnu funkciju u čovjekovu tijelu. BCAA aminokiseline jako su bitne za sprečavanje razgradnje i brzu rast mišića odnosno mišićne mase. U našoj ponudi možete pronaći BCAA sa različitim omjerima, arginin, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, aromatsku aminokiselinu tirozin te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno. Cijena naših proizvoda je pristupačna i konkurentna, a možete je provjeriti na našoj web stranici. Prodaja aminokiselina odnosno esencijalnih aminokiselina raste iz dana u dan, i to ne samo zbog prihvatljive cijene. Prije svega zbog kvalitetnog sastava i učinkovitosti.


BCAA aminokiseline s glutaminom

Esencijalne aminokiseline BCAA s glutaminom omogućavaju najučinkovitiju rast mišića i brz oporavak. Esencijalne aminokiseline razgranatog lanca glavna su gradivna baza za proteinsku sintezu s najjačim anaboličkim i anti-kataboličkim efektom. Stalni protok proteina u tijelu u kombinaciji s povećanom BCAA aminokiseline/leucin oksidacijom uzrokovanom tjelovježbom u teretani rezultira visokom potražnjom za leucinom i posljedično nemogućnošću potpunog rasta mišića. Tada nastupa suplementacija BCAA aminokiselina s glutaminom što doprinosi jačanju skeletne muskulature i povišenoj koncentraciji glutamina te smanjenju BCAA aminokiseline/leucin oksidacije te tako i katabolizma. THE Nutrition vam nudi samo najbolje BCAA aminokiseline za u teretanu. THE Nutrition - prodaja kvalitetnih proizvoda po najboljim cijenama!

KOJE SUPLEMENTE JOŠ UZIMATI UZ AMINOKISELINE ZA TERETANU?


Aromatske aminokiseline u našoj ponudi - tirozin

Među aromatskim aminokiselinama iz naše ponude izdvajamo tirozin odnosno THE Tyrosine 1200. Aromatska aminokiselina tirozin ima dokazano cijeli niz benefita: posjeduje jaka svojstva te utječe na smanjenje učinaka stresa, tirozin je poznat i kao „antidepresant“ aminokiselina. Upravo radi toga što je tako važan nutrijent za mentalni rad koristi se u kliničkim studijama da pomogne ljudima koji pate od depresije i anksioznosti. Poboljšava budnost nakon obroka s visokim sadržajem ugljikohidrata na način da blokira apsorpciju triptofana. Osim toga tirozin stimulira otpuštanje hormona rasta. THE Tyrosine 1200 je čist i kvalitetan proizvod koji će vam pomoći vratiti vaše tijelo u optimalni balans, poboljšati mentalne i fizičke sposobnosti i sagorjeti neželjene tjelesne masti.


Aminokiseline za treninge u teretani

Prodaja esencijalnih aminokiselina po konkurentnim cijenama uključuje različite proizvode koji sadrže različit omjer aminokiselina. Među jako prodavanim proizvodima je i X3M BCAA/Glutamine koji povećava sintezu proteina, retenciju dušika i što je najvažnije, štiti mišiće od stresa uzrokovanim treningom u teretani! Dokazano je kako aminokiseline koje se nalaze u X3M BCAA/Glutamine omogućavaju tijelu da se oporavi u nevjerojatno kratkom periodu nakon intenzivnih treninga u teretani i da potaknu izgradnju čiste mišićne mase. Dodatna prednost esencijalnih aminokiselina X3M BCAA/Glutamine je da u sastavu ima i dekstrozu. Dekstroza je glavni nutrijent za stimuliranje naj-anaboličnijeg hormona u ljudskom tijelu - inzulina! On potpomaže mišićni rast tako da dramatično povećava količinu aminokiselina koje ulaze u mišićne stanice te povećavaju brzinu obnove mišićnog glikogena što je ključno za poboljšanje brzine oporavka i skraćivanje vremena oporavka između dva treninga u teretani.