Arginin možete dozirati različito, prema vašim osobnim potrebama


arginin doziranje cijenaArginin se dozira različito ovisno o situaciji u kojoj dodavanjem arginina želimo izbjeći metaboličku neravnotežu. Argininovim pažljivim doziranjem pospješuje se liječenje određenih zdravstvenih stanja, kao što je povišeni krvni tlak ili dijabetes. Utječe na poboljšanje retencije dušika u organizmu što ima niz prednosti za kardiovaskularno zdravlje i zdravlje krvnih žila te zdravlje ženskih i muških reproduktivnih organa. Proizvodnja dušikovog oksida u tijelu također poboljšava sposobnosti učenja i pamćenja te prevenira propadanje moždanih funkcija. Ako se za sportsku upotrebu konzumira arginin, doziranje može biti veće u svrhu oporavka mišića i protiv malaksalosti organizma. Pritom je važno osigurati arginin po cijeni koja neće iscrpiti vaše financijske mogućnosti.


Naš arginin cijenom ne odskače od ostalih dodataka prehrani


arginin aminokiselinaPremda njegov pozitivan učinak nadmašuje djelovanje nekih drugih spojeva, nema smisla da arginin cijenom postane neatraktivan. Svim našim proizvodima, pa tako i argininu, cijenu nastojimo definirati pošteno, po mjeri kupca. U našoj ponudi imamo l arginine specifično dizajniran za potrebe fizičkog napora, koji će djelovati na mišićni rast, ali i zaštitu mišićnog tkiva. Sadrži aminokiselinu l arginin u dozi koja odgovara intenzivnim športskim aktivnostima, pri čemu su naglašena anabolička svojstva. L arginin dolazi u obliku kapsula i to u tri izvedbe, u pakiranju od 150, 200 i 400 kapsula, tako da možete nabaviti l arginin po cijeni već od 150 kuna. Preporučena argininova doza kod ovih preparata je dvije kapsule dnevno.

AMINOKISELINA ARGININ


Kako arginin dozirati u kombinaciji s drugim aminokiselinama


Budući da spada u uvjetno esencijalne aminokiseline, arginin ima široki sprektar djelovanja, a neke od svojih učinaka dijeli sa l glutaminom, poput jačanja imuno odgovora i obnove i rasta stanica. Stoga je korisno kombinirati arginin sa srodnim aminokiselinskim spojevima, koji će se nadopunjavati u djelovanju. Kombinacija 5 grama glutamina i arginina u dozi od 1200 mg izvrsno će se odraziti na hormonalnu ravnotežu, a protektivna uloga u obnovi mišićnog glikogena biti će dodatno pojačana. Ovakav dnevni unos će zadovoljiti uzimanje jednog glutaminskog napitka i jedne kapsule arginina po cijeni već od 300 kuna za oba proizvoda.