Pošaljite upit

Aminokiseline za mršavljenje izvrsno sudjeluju u izgradnji figure

Primjena aminokiselina za mršavljenje moguća je posljedično njihovom utjecaju na pojačanu metaboličku aktivnost. Svaka aminokiselina ima vlastitu ulogu u procesima tijela, no općenito sve djeluju na hormonsku ravnotežu, a prvenstveno na lučenje hormona rasta. U ovome su najučinkovitije aminokiseline bcaa razgranatog lanca, koje spadaju u red esencijalnih aminokiselina. Ako želite primjenjivati aminokiseline bcaa za mršavljenje, njihova upotreba vam može u tome pomoći na više načina. Djelovanje na mišićni rast ujedno znači smanjenje tjelesnih masti, budući da se proizvodnjom mišićnog tkiva mijenja njegov omjer u ukupnoj težini. Aminokiseline bcaa također su vrlo djelotvorne u regeneraciji organizma poslije intenzivnih treninga, što vam omogućuje da povećate tjelesne napore s minimalno tjelesne iscrpljenosti. Uz pravilnu tjelovježbu, aminokiseline su odličan prehrambeni saveznik u izgradnji atletske figure.

Koji preparat na bazi aminokiselina bcaa odabrati u ovu svrhu

U primjeni aminokiselina za mršavljenje potrebno je osigurati njihov dovoljno visoki unos. Aminokiseline u prahu svakako su najintenzivnije, jer sadrže vrlo visok udio bcaa. Nudimo aminokiseline u obliku praha s nekoliko ugodnih okusa po izboru, koji ima nisku kalorijsku vrijednost. Lako je topiv u vodi i dobro se apsorbira u organizam. Pozitivno utječe na ubrzanje cirkulacije i ne opterećuje probavni sustav, zbog čega je moguće koristiti aminokiseline za mršavljenje. Uzimanje praha prije treninga povećava razinu energije, a samim time i očekivani rezultat. Potražite ove izvrsne aminokiseline po cijeni od samo 330,26 kn putem našeg webshopa.

NAJBOLJI PROTEINI - THE NUTRITION

Uz aminokiseline, za mršavljenje su potrebni drugi nutrijenti

Dodatnim unosom aminokiselina pospješuje se izgradnja mišićnog skeleta, no za čvrstu, kompaktno oblikovanu figuru s minimalno masnog tkiva preporučljivo ih je kombinirati s drugim prehrambenim dodacima. Naš proizvod na bazi whey proteina, kojim su sjedinjeni aminokiseline i proteini u jednom preparatu, postupno će pretvarati masno tkivo u mišićno. Ujedno sadrži minimalan udio ugljikohidrata, čime je omogućena izgradnja čiste mase bez masnih stanica. Uz aminokiseline, za mršavljenje isto tako možete konzumirati i sagorjevače masti, a posebno efikasna u ovoj zadaći će biti kombinacija aminokiselina bcaa i l karnitina.

Također nudimo aminokiseline u prahu:https://www.vsisi.com.hr/the-nutrition/aminokiseline-u-prahu

aminokiseline za mršavljenjeaminokiseline bcaa