Esencijalne aminokiseline u ampulama za odlične treninge u teretani

Esencijalne aminokiseline jako su bitne za naše tijelo, međutim, naše ih tijelo ne može samo proizvesti, pa je je zato jako važno da ih dodajemo preko hrane ili dodataka prehrani. Za vrhunske rezultate u teretani sportaši upotrebljavaju različite dodatke prehrani. Među njima su najvažniji proteini i aminokiseline. Za čovjeka je devet aminokiselina esencijalnih, to su: fenilalanin, histidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofan i valin. Osim esencijalnih postoje i uvjetno esencijalne koje imaju ograničenu sposobnost sinteze. To su: arganin, cisterin, glicin, glutamin, prolin te tirozin. Svi sportaši znaju da je za izgradnju mišića i oblikovanju lijepog tijela potrebno mnogo više nego samo prehrana bogata proteinima. Zato smo za vas pripremili bogat izbor i ponudu aminokiselina (omega 3, vegan aminokiseline u ampulama itd.) i ostalih preparata za postizanje optimalne tjelesne forme. Sada možete konačno postići odličnu formu i izgraditi mišiće o kojima ste oduvijek sanjali.

Esencijalne aminokiseline u ampulama

Najvažnije su esencijalne aminokiseline bcaa

Za naše tijelo najvažnije su esencijalne aminokiseline bcaa. Ta skraćenica označava tri aminokiseline: leucin, izoleucin i valin. Sve tri su esencijalne, što znači da ih tijelo ne može samo proizvesti, zato ih moramo, kao što smo već spomenuli, unositi kroz hranu ili kao dodatke prehrani. U čovjekovu tijelu svaka aminokiselina ima svoju funkciju. Za sportaše i fitnes entuzijaste koji treniraju u teretani su najvažnije aminokiseline koje su bitne za sprečavanje razgradnje mišićne mase i brzu rast mišića. Aminokiseline koje su esencijalne, kao što smo već spomenuli, glavna su gradivna baza za proteinsku sintezu s najjačim anaboličkim i anti-kataboličkim efektom i baš su zato najvažnije za zdrav razvoj mišića.

Bcaa esencijalne aminokiseline koristite pametno

U teretani nužno su potrebne aminokiseline. Jesti li već isprobali THE BCAA? Odličan je za gubitak masnoća, mišićnu rast, mentalnu sposobnost i opće zdravlje. Možete izabrati tablete ili prah s ukusom ili bez. Mi preporučujemo da uzimate od 5 do 20 g THE BCAA dnevno u dvije ili tri odvojene doze. Najbolje je jednu dozu uzeti prije doručka, jednu prije treninga u teretani i jednu nakon treninga. U našoj ponudi možete naći različite proizvode koje sadrže bcaa u različitim omjerima, arginin, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, tirozin te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno.

AMINOKISELINE?!

Omega 3 aminokiseline za gubljenje tjelesnih masnoća

Postoje različite aminokiseline koje u tijelu imaju posebnu funkciju. Jako važne za zdravlje svakog čovjeka i sportaša koji trenira u teretani ili bilo gdje su omega 3 aminokiseline. One dokazano deaktiviraju lipogeničke gene koji prouzrokuju nakupljanje tjelesnih masti i aktiviraju lipolitičke gene, koji stimuliraju razgradnju viška tjelesnih masnoća. Omega 3 masnoće smanjuju upale u mišićima i zglobovima. Osim toga što potiču gubljenje tjelesnih masnoća one djeluju i preventivno na bolesti srca i krvožilnog sustava. U našoj su ponudi Basic Supplements Fish Omega 3, ampule i tablete koje sadrže molekularno destilirano riblje ulje koje je proizvedeno po strogim standardima nadzora kvalitete. Testirane su na sadržaj teških metala i tvari koji su štetni i koje sadrže neka riblja ulja (živa, PCB, dioksini i druge nečistoće). Osim toga tu su i THE Omega 3 sa svojim brojnim prednostima: snižavaju loši LDL i povisuju dobri HDL kolesterol, snižavaju razine triglicerida, djeluju protuupalno, pozitivno utječu na sagorijevanje masti i otpuštanje vlastitog hormona rasta, jačaju kosti i vezivno tkivo, poboljšavaju mentalno stanje i djeluju kao prirodni antidepresiv itd.

omega 3 aminokiseline za teretano

Za vegetarijance tu su i vegan aminokiseline

Među sportašima puno je vegana ili vegetarijanaca odnosno takvih koji zbog različitih razloga ne žele ili ne smiju konzumirati proizvode životinjskog porijekla. I na njih smo mislili pri pripremi prodajnog asortimana. Esencijalne aminokiseline nisu sve što nudimo, za vegane smo pripremili kvalitetne proizvode koje mogu slobodno konzumirati. Takve su i aminokiseline vegan. Provjerite našu ponudu na našoj web stranici gdje su vam dostupne sve informacije o proizvodima i cijeni.