Aminokiseline i proteini za vrhunske rezultate u teretani

Aminokiseline i proteini igraju važnu ulogu pri izgradnji i očuvanje mišićne mase. Svi koji trenirate u teretani ili se bavite kojim drugim sportom znate da su proteini osnovni gradivni element mišićnog tkiva i kao takvi nužno potrebni za izgradnju mišića. Aminokiseline su osnovni gradivni element iz kojeg su sastavljeni proteini. U čovjekovu tijelu svaka aminokiselina za sebe ima svoju posebnu funkciju. Postoje esencijalne i uvjetno esencijalne aminokiseline. Esencijalne aminokiseline naše tijelo ne može samo proizvesti pa ih je potrebno u tijelo unositi putem hrane ili kao dodatak prehrani. Bcaa aminokiseline tri su esencijalne aminokiseline (leucin, izoleucin i valin) igraju ključnu ulogu pri očuvanju mišićne mase i na jelovniku sportaša prisutne su svaki dan. One sprečavaju razgradnju mišića i omogućavaju bržu rast mišićne mase. Aminokiseline i proteini preduvjet su za rast i očuvanje mišića, pa ih zato konzumirajte pametno.

Aminokiseline i proteini u prodaji


Prodaja aminokiselina i ostalih proizvoda po povoljnim cijenama

Aminokiseline i proteini, vitamini i ekstrakti, proteinske pločice, masti, ganieri, pre-workout proizvodi itd. - THE Nutrition bavi se prodajom proizvoda iz segmenta sportske prehrane, a među proizvodima su i aminokiseline u ampulama, aminokiseline bcaa weider, različiti proteinski pripravci itd. Cijena naših aminokiselina i proteina te ostalih proizvoda konkurentna je i povoljna. O tome se možete uvjeriti sami tako da posjetite našu web stranicu i učlanite se u naš klub. Članstvom dobivate i dodatne pogodnosti te popuste.

aminokiseline BCAA: cijena


Aminokiseline - cijena je kod nas konkurentna i povoljna

Profesionalni i rekreativni sportaši redovito konzumiraju aminokiseline i proteine. Najbolji protein za masu je whey protein, a nužno potrebne aminokiseline su bcaa. Iako je razgranati lanac aminokiselina bcaa jedan je od najstarijih suplemenata, njegovo je djelovanje na mišiće još uvijek isto jako. Najvažniju ulogu pri održavanju mišićne mase ima leucin, zato je pri vježbanju naše tijelo troši velike količine te aminokiseline. I proteini su jako važni za svakog čovjeka, a pogotovo sportaša. Proteine je najbolje konzumirati odmah nakon treninga, jer je tada apsorpcija najbolja. Naša je ponuda raznolika i bogata. Osim aminokiselina u ampulama i ostalim preparatima koji sadrže bcaa u različitim omjerima možete naći i aminokiseline bcaa weider, whey proteine, proteinske palačinke itd. Cijena naših proizvoda je konkurentna i povoljna, a kupnju možete obaviti u samo nekoliko minuta preko naše web stranice. Prodaja aminokiselina i proteina svaki je dan veća, i to ne samo zbog povoljne cijene aminokiselina, već prije svega zbog kvalitete.

KOJE SVE AMINOKISELINE MOŽETE KUPITI U NUTRITION SHOPU?


Tekuće aminokiseline ili aminokiseline u prahu?

U našoj su ponudi tako aminokiseline u prahu kao i aminokiseline u ampulama odnosno tekuće aminokiseline. „Amino Liquid“ odličan je proizvod koji sadrži jako učinkovitu kombinaciju tekućih aminokiselina, uključujući i bcaa. Predstavljamo vam nekoliko prednosti korištenja aminokiselina u ampulama. One povećavaju razinu energije i pozitivno utječu na vašu koncentraciju. Također poboljšavaju zdravu funkciju mozga i centralnog živčanog sustava. To su aminokiseline koje tvore lanac koji gradi proteine unutar tijela, one snižavaju visok krvni tlak i smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti. Primjerena doza aminokiselina preventivno pomaže pri sprječavanju cijelog niza bolesti i stanja kao što su npr.: osteoporoza i bubrežne bolesti. Konzumiranje aminokiselina u tekućem obliku za vaš je organizam jako bitno. Aminokiseline u ampulama brže se apsorbiraju nego one u prahu, sprečavaju katabolizam i ubrzavaju anaboličke procese u tijelu.

VELIK IZBOR RAZLIČITIH AMINOKISELINA (BCAA WEIDER ... )


Najbolji je leucin

Jedna od tri esencijalne aminokiseline je leucin koji ima na čovjeka anabolički utjecaj. Leucin potiče sintezu proteina prije svih ostalih aminokiselina. Pumpanjem leucin potiče sintezu proteina. Međutim, i samo uzimanje leucina nije dovoljno. Važna je i ostala prehrana koja mora biti bogata bjelančevinama, morate se pobrinuti i za dovoljno velik unos ugljikohidrata i aminokiselina kako se leucin ne bi uzaludno potrošio. Isprobajte naše aminokiseline i ostale proizvode koji pomažu pri gubitku masnoće, izgradnji mišića i lijepog tijela itd. Prodaja aminokiselina i proteinapo povoljnim cijenama. Uvjerite se sami.