Najbolji proteini za masu i izgradnju mišića - koju su najkvalitetniji i najbolji?

Najbolji proteini za masu odnosno izgradnju mišića pomoći će vam pri bržem dobivanju mišićne mase. U THE Nutrition shopu nudimo vam široku paletu proizvoda za mišićnu masu među kojima ćete naći i najbolje i najkvalitetnije proteine. Proteini su osnovni gradivni element mišićnog tkiva i igraju jako važnu odnosno najbitniju ulogu pri izgradnji nove mišićne mase i oblikovanju lijepog tijela. Ako, dakle, želite uspješno pridobivati na mišićnoj masi, morate se pobrinuti za dovoljno visok unos bjelančevina odnosno proteina. Vrlo je važno da je hrana koju jedete bogata proteinima, međutim, to ponekad nije dovoljno. Zato vam preporučujemo da nakon treninga uzimate naše najbolje proteine za masu. U THE Nutrition shopu nudimo vam samo najbolje i najkvalitetnije proteine po najboljoj cijeni.

NAJKVALITETNIJI WHEY PROTEINI ZA MASU BEZ NUSPOJAVA


Koji su najbolji proteini za dobivanje mišićne mase?

Na tržištu možete naći ogromno proizvoda koji sadrže velik postotak proteina, međutim, naši su proteini najbolji i najkvalitetniji. Najbolji proteini za izgradnju mišića iz naše ponude sadrže čak do 86 % proteina. Takav je na primjer najbolji i najprodavaniji THE Amino Whey. Ponuda proteina jako je raznolika, najbolji proteini dostupni su po odličnoj cijeni i dolaze u različitim ukusima. Ako želite izgraditi lijepo tijelo i pobrinut se za dovoljno visok unos proteina u vaše tijelo, onda uzmite naše najbolje proteine za masu - whey proteine. Ne morate se više pitati koji su najbolji proteini za masu. Sad znate.

Najbolji proteini za izgradnju mišića

Najbolji proteini - THE Amino Whey

THE Amino Whey naš je najbolji i najtraženiji protein koji sadrži čak 86% proteina. Sadrži protein sirutke (whey) s ekstra dodanim aminokiselinama i ima manje od 1 g ugljikohidrata i masti po serviranju. Najbolji proteini THE Amino Whey odlični su za izgradnju mišićne mase pa i za dijetu. Uzmite najbolje i najkvalitetnije proteine nakon treninga kao zamjenski obrok. Vaši mišići će vam biti zahvalni. Možete birati među čak 10 odličnih ukusa. Najkvalitetniji proteini ključni su gradivni element tkiva u tijelu i igraju ključnu ulogu pri očuvanju zdravlja, snižavanju postotka tjelesnih masti te poboljšanju tjelesne kompozicije. THE Amino Whey - najbolji proteini - od ostalih se sličnih proizvoda razlikuje prije svega po tome da uz jako kvalitetan sirutkin koncentrat sadrži i sirutkin hidrolizat. Taj oblik sirutke sadrži kraće peptide koji se iznimno brzo apsorbiraju kroz probavni sustav i dolaze u krvotok te do mišića. Na taj se način mišići u vrlo kratkom vremenu mogu „nahraniti“ s anaboličkim i antikataboličkim aminokiselinama, što je odlično za optimalnu regeneraciju i mišićnu izgradnju. Ako ne znate koji su najbolji proteini za masu u tražite stvarno najbolje, onda je THE Amino Whey pravi proizvod za vas.


Najprodavaniji protein All In 1 Protein

Među najboljim i najprodavanijim proteinima je i All In 1 Protein koji sadrži više različitih izvora proteina što osigurava odličnu aminokiselinsku strukturu. Sadrži brzo i sporo otpuštajuće proteine pa je zato to odličan zamjenski obrok ili obrok nakon treninga. Najbitniji protein je sirutka - ima visoku biološku vrijednost i brzu apsorpciju. Kvalitetni proteini All In 1 Protein nude vam sve u jednom. Obogaćeni su i BCAA aminokiselinama i L-Glutaminom, najvažnijim anaboličkim i antikataboličkim aminokiselinama.

koji su najbolji proteini za masu?


Zašto je X3M Whey jedan od najboljih proteina u našoj ponudi?

Zato što sadrži hidrolizat proteina sirutke, sirutkin izolat te novi sirutkin koncentrat bez laktoze. Za povećanje mišićne mase bez nepotrebnih masti to je zaista najbolji protein. Sadrži nizak postotak ugljikohidrata, visok postotak proteina s 5,5 g BCAA po obroku, zaslađen je prirodnim zaslađivačem Stevia. Sad znate koji su najbolji proteini za masu odnosno za izgradnju mišića. Posjetite naš THE Nutrition shop i naručite najbolje i najkvalitetnije proteine već danas. Nudimo vam povoljnu cijenu za najbolje proteine, a ako se učlanite u naš klub, cijena će biti još povoljnija.