Whey proteini za žene i muškarce su najbolje rješenje za vaše mišiće!

Whey proteini u svijetu bodybuildinga poznati su kao najbolje rješenje za vaše mišićne odnosno za izgradnju nove mišićne mase. Ako je još jučer konzumiranje tih poznatih i jako učinkovitih proteina bilo rezervirano samo za profesionalne sportaše odnosno fitnes entuzijaste, danas se sve više rekreativnih sportaša odlučuje za konzumiranje proteina whey. Proteini su glavni gradivni element mišićnog tkiva i kao takvi jako su važni pri izgradnji mišićne mase. Istraživanja pokazuju da je upravo whey najbolji izbor proteina. Bez odgovarajućeg unosa bjelančevina odnosno proteina vaši mišići, na žalost, neće rasti. Pri tome je jako važna i proteinska prehrana, ali whey proteini kao dodatak prehrani čine čuda. Zato je najbolji izbor za vas upravo protein sirutke. Uz pravilno doziranje i pridržavanje uputu konzumiranja ne morate se bojati nuspojava. U našem prodajnom asortimanu naći ćete samo najbolji whey protein za žene i muškarce. Provjerite i naše aktualne akcije whey proteina koje su odličan način za još bolju kupnju.

Whey proteini za ženewhey protein (nuspojave na ženama)

Zašto su whey proteini tako popularni među ženama i muškarcima?

Whey proteini za žene i muškarce već dugo vrijeme vrijede za najboljeg prijatelja vaših mišića zanima vas zašto su proteini tako popularni? Zato jer su učinkoviti! Prije svega protein whey povećava mogućnost oporavka, što znači da će vaše tijelo nakon treninga dobiti najkvalitetniji protein za oporavak. Whey je i najveći izvor esencijalnih aminokiselina (naše ih tijelo ne može samo sintetizirati, pa ih moramo unositi prehranom ili dodacima prehrani) bcaa, a dovoljna zaliha tih aminokiselinu tijelu povećava mišićnu veličinu i njihovu snagu. Osim toga proteini whey imaju i antikataboličku funkciju, pozitivno utječu na vaš imunološki sustav itd. Ako se pridržavate uputa za korištenje proteina ne morate se bojati nuspojava whey proteina.

KAKO WHEY PROETINI KORISTE ŽENAMA?

Nekoliko riječi o wheyju

Ne znate što je whey? Proteini whey nisu ništa drugo no protein sirutke odnosno sirutka u prahu. Sirutka je nus produkt pri proizvodnju sireva. Koncentrat sirutke odnosno whey najkorišteniji je suplement u bodybuildingu, a njegove prednosti prepoznali su i rekreativni sportaši. U zadnje je vrijeme jako popularan prije svega pri ženama koje želje izgubiti koji kilogram i oblikovati lijepo tijelo.

Imali li whey i negativne strane?

Kao i svaka stvar tako i whey osim pozitivnih strana ima i nekoliko negativnih. Prije svega moramo spomenuti da whey sadrži laktozu, što znači da nije prikladan za one koji su osjetljivi na laktozu. Alergije i simptome intolerancije na laktozu najčešće uzrokuje kazein iz mlijeka, a ne sirutka. Ako vam se čini ili ste sigurni da ste osjetljivi na laktozu, o količini proteina posavjetujte se s liječnikom ili kojim drugim stručnjakom. Iako je uzimanje proteina jako sigurno, mogu se pojaviti i neke nuspojave zbog whey proteina ako pretjerujete (umor, glavobolja, napuhanost, grčevi, smanjen apetit, žeđ itd.). Zato je pri konzumiranju jako važno da se pridržavate uputa.

Koji su najbolji whey proteini za masu?

Iako postoje različiti proteini, među našim najboljim i najprodavanijim je THE Whey2. To je najbolji whey protein kojeg koristite nakon treninga. Sadrži visok postotak bcaa i glutamina, kvalitetan protein sirutke, odličan je u fazi izgradnje mišića, dolazi u pet odličnih ukusa (Creamy Chocolate, Creamy Vanilla, Creamy Nougat, Banana, Speculaas). THE Whey2 sadrži cjelovit spektar od vrlo lakih, lakih do srednje teških i vrlo teških sirutkinih mikro frakcija, pa je stoga najbolje rješenje za vas i vaše mišiće. Osim toga u našem je prodajnom programu i cijeli niz ostalih proteina, kao što je 100% Whey Protein koji sadrži 22 g sirutkinih bjelančevina i 5 g aminokiselina bcaa. On je odličan za poticanje rasti čiste mišićne mase, pospješuje regeneraciju, osigurava vrhunske rezultate. Provjetrite naše aktualne akcije i kupite najkvalitetnije proteine i ostale proizvode po još boljim cijenama.