Magnezij citrat izvrstan je u lučenju željenog magnezijevog učinka

Magnezij citrat je jedan od magnezijevih spojeva koji je pokazao visoku iskoristivost magnezija. Magnezij ima dokazano pozitivan učinak kod različitih zdravstvenih tegoba. Najčešće se primjenjuje protiv grčenja mišića, zbog čega je važan u športski balansiranoj prehrani. Osim zaštite poprečno-prugastih mišića, koji stradavaju uslijed velikih fizičkih napora, poznat je i po utjecaju na dobro zdravlje srčanog mišića. Magnezij citrat je pokazao daleko veću bioraspoloživost od srodnih spojeva, poput magnezijevog oksida, premda njegovo uzimanje može pratiti i umjereni laksativni učinak. Ukoliko želite izbjeći moguće probavne tegobe, isprobajte spoj koji nastaje probavljanjem magnezij citrata, magnezijev klorid. Cijena ovog mineralnog spoja može varirati od vrlo pristupačne pa do visoke.

MAGNEZIJ DIREKT

Magnezijevom kloridu cijenu formiraju razni čimbenici kvalitete

Magnezijev klorid cijenama se često neobično razlikuje. Moguće ga je kupiti jednako povoljno kao prehrambene proizvode srednjeg razreda, ali isto tako može biti skuplji od magnezij citrata. Ovakve varijacije nisu bez razloga. S obzirom da u prirodi nastaje isparavanjem morske vode, njegova kvaliteta će prije svega ovisiti o položaju, salinitetu i čistoći mora. Kvalitetniji i filtriraniji magnezijev klorid moći ćete aplicirati direktno na kožu, što je odlično jer izbjegavate nuspojave oralnog uzimanja magnezija. Vrhunskim proizvodima magnezijevog klorida cijenu definira i proklamirani učinak na epizode poput napadaja panike ili moždanog udara, kojeg konvencionalna medicina zasada prihvaća sa zadrškom.

magnezijev klorid cijenamagnezij citrat

Imamo bogatu i učinkovitu ponudu preparata na bazi magnezija

Zbog činjenice da je magnezij citrat pouzdani način apsorpcije magnezija u situaciji njegovog deficita, u ponudu smo uvrstili proizvod na bazi magnezij citrata - magnezij direkt. Ovaj preparat s magnezijem 300 miligrama jačine je u obliku praha, kojim ćete zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe za magnezijem. Kod opskrbe mineralima važno je znati da je njihovo djelovanje interaktivno pa će npr. apsorpcija magnezija biti slabija kod manjka kalcija u tijelu. Kako bismo izbjegli problem neiskoristivosti stvorili smo formulu kalcij magnezij cink, koja osigurava organizam s optimalnom količinom i omjerom minerala. Također nudimo lako probavljive tablete magnezijevog klorida. Cijena navedenih preparata na bazi magnezija najniža je za ponuđenu kvalitetu.

Top 10 najprodavanijih proizvoda:http://www.the-nutrition.com/trgovina/TOP-10/stype/2/cat/37