Proteinske namirniceProteinske namirnice - proteini za mišićnu masu i oblikovanje lijepe figure

Bjelančevine ili proteini za mišiće su osnovni gradivni element mišićnog tkiva. Igraju najbitniju ulogu pri izgradnji nove mišićne mase i oblikovanju lijepe figure, kako za muškarce, tako i za žene i zbog toga su proteinske namirnice tako važne. Ako želimo uspješno graditi mišićnu masu i imati atletski građeno tijelo, moramo se pobrinuti za dovoljno visok unos proteina. Najbolji suplementi na tržištu su ujedno i najkvalitetniji. Proteini za mišićnu masu koje razvija THE Nutrition svakako spadaju u tu grupu. The Nutrition tim razvio je novu nevjerojatnu proteinsku formulu koja postavlja standarde za sve ostale proteinske suplemente.

No u isto se vrijeme vaša želja za povečanjem mišićne mase može pretvoriti u izuzetno veliki napor, posebno ako niste pravilno izabrali proteinske namirnice koje sadrže određenu količinu proteina za mišićnu masu.

Proteini za rast mišića koje sadrže proteinske namirnice i procesu prerade i raspodjele postaju dio vaših mišića odnosno pretvaraju se direktno u mišićnu masu. Zato svakoga dana trebate uzimati proteinske namirnice koje su bogate proteinima.

THE W hey proteini - najbolji proteini za mišićnu masu i izgradnju mišića

THE WHEY je usavršen uz najnaprednije tehnike proizvodnje i obrade od kojih je najpoznatija „Cross flow membrane filtration“, za koju je znanstveno dokazano kako rezultira najvećom bio dostupnosti i iskoristivosti za mišiće što dovodi do najbržeg dobivanja čiste mišićne mase i kvalitetnih rezultata kod treninga.

PROTEINI TRGOVINA

Namjerno smo zaobišli ostale tehnike obrade proteina kako ne bi smo uništili vrijedna svojstva proteinskih namirnica u siplementima THE Wheya u procesu te smo tako proizveli najbolje proteine za mišićnu masu. THE Nutrition tim bacio se na posao i pomno istraživao svaki korak rada sa suplementima proteinskih namirnica kako bi stvorio whey formulu proteina za mišićnu masu s najboljim omjerom vitalnih sastojaka.

THE Whey koristi samo najsuperiorniji whey, najbolje proteine za izgradnju mišića bez dodatnih proteinskih izvora poput kazeinata, soje, ili jaja, upravo kako bi omogućio brže i bolje apsorbiranje, što će naravno stimulirati proteinsku sintezu i osigurati porast čiste mišićne mase.

proteini za mišićnu masu

U našem webshopu THE Nutrition Shop nudimo cijelu nisku suplemenata proteinskih namirnica pod markom THE Whey. Proteini za mišićnu masu od sada su vam dostupni u širikom asortimanu, sukladno vašim potrebama treninga te prema vašem ukusu. Postanite član našeg webshop kluba i otvoriti će vam se mnoštvo mogućnosti za kupnju velikog broja proteina za mišićnu masu po klubskim i akcijskim cijenama, a među njima svakako ističemo svjetski poznate proteine THE Whey, najkvalitetnije i najbolje proteine za izgradnju mišića. Brandovi kojima se ponosimo su THE Whey, THE Amino Whey, THE Whey2, X3M Whey te mnogi drugi suplementi proteinskih namirnica dobivanje čiste mišićne mase koji sprečavaju katabolizam i pomažu pri sagorijevanju tjelesne masti te su ujedno pogodni za mršavljenje. Keratin u kapsulama:https://www.vsisi.com.hr/the-nutrition/kreatin-u-kapsulama.