Proteinske palačinke s bananom bez wheya ili palačinke s proteinima

Proteinske palačinke odličan su obrok koji sadrži dovoljno proteina za vaš dan. Ako se redovito bavite sportom i želite izgraditi lijepo i mišićasto tijelo, proteinske palačinke mogu biti odličan i ukusan obrok. Možete ih pripremiti na mnogo načina, a među najpopularnijim su proteinske palačinke s bananom. Iako možemo palačinke s proteinima svrstati u zamjenske obroke, one su mnogo više. Zbog visokog postotka proteina one su prava hrana za vaše mišiće. Ako želite pojesti ukusan i zdrav doručak koji je bogat proteinima kao dodatak prehrani možete pripremiti proteinske palačinke. U našoj ćete ponudi pripremljenu smjesu za proteinske palačinke, a možete naći i smjesu za proteinske palačinke bez wheya. Ako trebate koji recept za palačinke s proteinima, na našoj ćete web stranici naći i to. Posjetite THE Nutrition web shop i pogledajte našu ponudu smjesa za proteinske palačinke i naručite još danas.

Proteinske palačinke bez wheya


Proteini - dodatak prehrani za mišićnu masu

Ako redovito trenirate onda znate kako su proteini važni za zdravu rast mišića i izdržljivost tijela. Još više, bjelančevine ili proteini osnovni su gradivni element mišićnog tkiva. Igraju najbitniju ulogu pri izgradnji nove mišićne mase i oblikovanju lijepe figure, zato ako želimo uspješno pridobivati mišiće i imati atletski građeno tijelo, moramo se pobrinuti za dovoljno visok unos bjelančevina. Kako nekada nemamo vremena za pripremu obroka bogatog proteinima, proteini kao dodatak prehrani odlična su zamjena za to. Ako nemate ideju što bi mogli pojesti za doručak ili ručak, mi vam savjetujemo da probate proteinske palačinke s bananom. Obične palačinke također su dobar izvor proteina u hrani, mlijeko i jaja, naime, obiluju prirodnim proteinima koji dobro utječu na rast i razvoj mišiće te ujedno pospješuju nesmetani rad krvožilnog sustava i mozga. Budući da sadrže mnogo šećera niskog glikemijskog indeksa, palačinke napravljene po klasičnoj recepturi nisu idealan proteinski obrok za mišićnu masu. Zato smo vam mi odlučili ponuditi proteinske palačinke koje po svom sastavu odgovaraju potrebama sportske prehrane.


Pripremljena smjesa za proteinske palačinke s ili bez wheya

U našoj ćete ponudi naći osim proteina kao esencijalnog dodatka prehrani i pripremljenu smjesu za palačinke. Palačinke s proteinima iz naše ponude odnosno smjesa za proteinske palačinke optimalno je prilagođena nutritivnim potrebama sportaša. Ona sadrži proteine iz nekoliko izvora poput žumanjka, mlijeka i sirutke. Također vam nudimo i palačinke bez wheya, samo s osnovnim proteinskim izvorima. Smjesa sadrži iznimno mali udio šećera te minimalnu količinu masnoća, što je jako važno pri proteinskoj hrani pomoću koje želimo dobiti na mišićnoj masi bez suvišnih tjelesnih masnoća. Proteinske palačinke jednostavne su i brze za pripremu - samo razrijedite smjesu s vodom i prelijte preko vruće tave te ispecite. Potražite različite recepte za palačinke i nemojte zaboraviti probati jako popularne proteinske palačinke s bananom.

PROTEINI - WHEY = ODLIč†NE PALAČINKE


Ukusne proteinske palačinke s bananom

Jedna od najzdravijih vrsta voća sigurno je banana koja sadrži mnogo proteina, vitamina i vlakana. Na internetu možete pronaći puno recepata za proteinske palačinke s bananama, mi vam predstavljamo jednog od njih. Priprema proteinskih palačinki s bananom jako je jednostavna, možete im dodati whey proteine ili ih pripremiti bez dodanih proteina. Sve što trebate je jedna banana, dva jaja i cimet. Bananu dobro izgnječite vilicom i dodajte joj izmućena jaja. Začinite cimetom i ispecite na vrućoj tavi. Ako želite smjesi možete dodati i mjericu whey proteina ili ih pripremite bez wheya. Priuštite si zdrav i ukusan obrok i uživajte bez grižnje savjesti.

proteinske palačinke s bananom (kao dodatak prehrani)


Proteinske palačinke, proteinski puding i ostala proteinska samostalna jela

U našoj ponudi ćete osim proteinskih palačinki koje su odlično samostalno proteinsko jelo naći i ostala jela, među ostalim i proteinski puding, koji sadrži visok udio proteina s malo šećera i masnoća, a možete ga naručiti u nekoliko različitih ukusa. Naša ponuda sadrži i proteinske pločice koje su odličan zamjenski obrok.