Proteini za mršavljenje djeluju na pojačano sagorjevanje masti

Najbolji proteini za mršavljenjeProteini za mršavljenje su u raznim istraživanjima pokazali odličnu učinkovitost kod reduciranja tjelesne težine. Proteini i mršavljenje povezani su pomoću više različitih proteinskih učinaka. Poznato je djelovanje proteina na pojačano izlučivanje hormona rasta, koji je osim za rast odgovoran i za sagorijevanje masti. Proteini za mršavljenje također uzrokuju veću osjetljivost na inzulin, što održava apetit na normalnim razinama. Proteinski shake za mršavljenje stoga može funkcionirati i kao apetit suppressant, koji će obuzdati želju za uzimanjem dodatnih obroka. Naposlijetku, proteini za mršavljenje potpomažu izgradnji mišićne mase, što se povezuje s gubitkom suvišnih kilograma budući da više mišića ujedno znači i manje masti.


Kakav sastav mora imati kvalitetan proteinski shake za mršavljenje

Proteinski shake za mršavljenje nezaobilazan je dio većine visoko proteinskih dijeta. U pravilu se sastoji od kombinacije nekoliko proteinskih spojeva, čime se garantira visoka koncentracija proteina. Osim proteina za mršavljenje, koji čine najveći udio u napitku, posebno se dodaju još i bcaa aminokiseline. One ubrzavaju metabolizam, pomažu pri regeneraciji mišićnog tkiva, a što je najvažnije od svega, pospješuju apsorpciju proteina za mršavljenje i osiguravaju njihov optimalni učinak. Idealni je proteinski shake za mršavljenje načinjen od proteinskog koncentrata, dodatnih tvari i vode umjesto mlijeka ili soka, čime se garantira visoki unos proteina uz minimalni unos kalorija.

Proteinski shake i mršavljenjeProteini sirutke pokazuju se i kao najbolji proteini za mršavljenje

Kvaliteta proteina sirutke dobro je poznata i naveliko hvaljena, zbog čega se whey protein često smatra kraljem među proteinima. Osim što je sjajan izbor za mišićnu masu u izgradnji zbog visoke zastupljenosti esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina, u novijim istraživanjima whey se je pokazao kao vrhunski protein za mršavljenje. Osim whey-a možete isprobati i proteinski prah za mršavljenje od konoplje, koji sadrži idealan omjer omega masnih kiselina koje potiču zdravo mršavljenje. U svojoj ponudi imamo i gotove proteinske shake-ove za mršavljenje, koji sadrže optimalne omjere proteina i kalorija za željeni učinak.

MAGNEZIJ CITRAT

MIŠIč†NA MASA