Proteini za mršavljenje: pripremite si shake i uživajte u ukusnom napitku!

Proteini za mršavljenje mogu pomoći pri izgradnji lijepe figure i očivanju tjelesne težine. Ako se borite s viškom kilograma i redovito trenirate u teretani, mi vam savjetujemo da kao dodatak prehrani nakon napornog treninga popijete proteinski shake za mršavljenje. Priprema je jako jednostavna i uzet će vam manje od minute vašeg vremena. Proteinski prah pomiješajte s mlijekom, vodom ili kojom drugom tekućinom i ukusan shake je pripremljen. Možete birati među različitim ukusima, od slatke čokolade do odlične vanilije. Naši proteinski pripravci sadrže visoko kvalitetne proteine i bcaa aminokiseline koje u kombinaciji s proteinima daju najbolje rezultate. Proteinski napitci brzo se pripremaju i najbolji ih je popiti neposredno nakon treninga. Tada se oni najbrže apsorbiraju u tijelo i nahrane vaše mišiće. Proteini za mršavljenje za žene i muškarce dostupni su vam u različitim ukusima, oblicima i količinama. Cijelu ponudu možete pogledati na našoj web stranici gdje ćete naći i sve informacije o sastavu, cijeni i uputama za korištenje.

Proteini u prahu za mršavljenje

Pripravci za mršavljenje

Našim korisnica nudimo raznolike proizvode za mršavljenje. Među najboljim proizvodima nalazi se i naš najbolji sagorijevač masti odnosno fat burner X3M ShredXX, blokatori ugljikohidrata, dijetni nadomjesni obroci (kao na primjer proteinske palačinke), dijetne pločice itd. Osim toga u ponudi su i proteini za izgradnju mišićne mase. Sigurni smo da ćete pomoću naših proteinskih napitaka i pripravaka uz redovitu tjelovježbu svoje tijelo izgraditi prema vašim željama. Među najpopularnijim pripravcima za mršavljenje sigurno je proteinski shake za mršavljenje. Takvi proteinski napitci jako su popularni iz dvaju razloga: brzo se pripremaju i vrlo su ukusni. Ako nemate vremena za pripremu kvalitetnog i bjelančevinama bogatog obroka, pripremite si proteinski shake za mršavljenje i uživajte u odličnom ukusu bez grižnje savjesti.

Da li proteini za mršavljenje za žene zaista postoje?

Mnogi su još uvijek skeptični kad se govori o proteinima odnosno proteinskim napitcima. A proteini nisu ništa drugo već visoko koncentrirane bjelančevine koje su našemu tijelu jako potrebne za zdravu rast mišića. Proteini su osnovi gradivni element mišićnog tkiva i igraju jako važnu ulogu pri izgradnji mišićne mase. Kad ste na dijeti i želite izgubiti koji kilogram vaš je cilj gubljenje masnoća, a ne mišića. Svi proteini imaju svoju kalorijsku vrijednost, pa se stoga pojavljuje pitanje, kako oni pomažu pri mršavljenju. Odgovor je jasan. Pomoću proteina stvarate mišiće i gubite masnoće. Ako se pridržavate uputa za korištenje odnosno uzimanje proteina za mršavljenje za žene i muškarce, proteini vas sigurno neće udebljati. Naprotiv. Sagradit ćete lijepo i čvrsto tijelo u kratkom vremenu. Proteini za mršavljenje za žene zaista postoje. Isprobajte ih i vi!

Proteini i mrsavljenje

Visok postotak proteina za odlične rezultate

Najbolji proteini za mršavljenje i pripremu proteinskog shakea sadrže jako visok postotak proteina, nekima smo dodali i bcaa aminokiseline, i utječu na tijelo tako da ubrzavaju metabolizam i termogenezu, smanjuju potrebu za slatkišima, potiču brzo sagorijevanje masnih naslaga - zato su proteini jako učinkoviti pri mršavljenju.

Niskokaloričan obrok s proteinima i vlaknima

Među najpopularnijim proteinskim pripravcima je i X3M Diet Meal - potpuni niskokalorični obrok s proteinima i vlaknima. Proizvod ne sadrži zasićene masti, šećer i gluten te je zato pravi izbor za mršavljenje. Predstavljamo vam nekoliko razloga zašto je X3M Diet Meal izvrstan zamjenski obrok za mršavljenje: zato jer je niskokaloričan, ne sadrži šećer, masnoće i gluten, nudi bogat izvor bjelančevina iz različitih izvora za ubrzanje regeneracije tijela. Dodani su mu probavni enzimi i probiotici za poboljšano zdravlje probave, obogaćen je različitim vitaminima i mineralima, zato je odličan i za naš imunološki sustav. Isprobajte i naše ostale proizvode i proteine za mršavljenje.

ČOKOLADICE I GELOVI