Proteinska pločica za povoljno cijeno: odlična prije ili nakon treninga za masu mišića

Proteinska pločica je jednostavan i brz zamjenski obrok, međutim pri odabiru proteinske pločice morate biti veoma pažljivi. Nije svaka proteinska pločica rađena na isti način. Dok će vam jedna donijeti uspjeh i pomoću pri izgradnji mišića (proteinske pločice za masu), druge neće obaviti svoj posao. Pri kupnji obratite pažnju na ukupan broj kalorija, količinu ugljikohidrata, količinu šećera, sadržaj masnoća i omjer proteina odnosno bjelančevina. Ako niste sigurni gdje kupiti kvalitetne proteinske pločice, za vas imamo odličnu vijest. THE Nutrition shop nudi vam velik izbor proteinskih pločica za masu koje možete nakon treninga pojesti bez grižnje savjesti. Cijena proteinskih pločica je veoma povoljna, o tome se možete uvjeriti i sami ako posjetite našu web stranicu. Našim članovima nudimo i posebne ugodnosti pri kupnji proteinskih pločica i ostalih proizvoda.

najbolja proteinska pločica gdje kupiti proteinsku pločicu za masu


Proteinske pločice za masu nakon treninga: alternativa za zdrav zalogaj

Ako vam se ponekad prilikom treninga ili nakon treninga čini da nemate energije i snage u vašim mišićima, priuštite si proteinsku pločicu za masu. U našoj ponudi naći ćete vrlo ukusne i zdrave proteinske pločice koje su potpuni nadomjestak obroka. Neke od proteinskih pločica za masu sadrže 32 % bjelančevina, a obogaćene su vitaminima i mineralima. Pomoći će vam pri regeneraciji mišića, a vi ćete se opet osjećati puni energije. U našoj ponudi naći ćete i proteinske pločice za mršavljenje odnosno održavanje tjelesne težine. Obično proteinske pločice sadrže velik postotak šećera, ali pločice za mršavljenje ne sadrže dodatne šećere i škodljive trans-masnoće. Proizvedena je od najkvalitetnijih bjelančevina i zdravih prirodnih masti, a sadrži i različite vitamine i minerale. Takva je proteinska pločica nakon treningaidealan zalogaj, jer pomaže u procesu oporavka i izgradnji mišićne mase.


Gdje kupiti proteinske pločice po povoljnoj cijeni?

Proteinske pločice po povoljnoj cijeni možetekupiti u THE Nutrition shopu. Nudimo vam različite proteinske pločice koje su kvalitetan i zdrav zamjenski obrok za svaku fizički aktivnu osobu. Nudimo vam i besplatnu dostavu na sve narudžbe.

PRODAJA PROTEINA I PROTEINSKIH PROIZVODA