Voćni shake za mršavljenje uz malo kalorija obiluje vitaminima

Voćni shake za mršavljenje je pripravak niskokalorične vrijednosti, koji podiže energiju i ubrzava rad metabolizma. Shakeovi za mršavljenje održavaju razine šećera u krvi, čime umanjuju osjećaj gladi. Mogu se koristiti kao međuobrok koji pruža osjećaj sitosti, a ne opterećuje organizam. Lifestyle časopisi popularizirali su shake dijete - pritom se shake može bazirati na jelima poput usitnjenog povrća, piletine ili mliječnih proizvoda, ali najčešći je voćni. Shake za mršavljenje sadrži svježe i sirove namirnice pa se također povezuje i s raw food dijetom. Prilikom provođenja dijeta s shakeovima za mršavljenje važno je isplanirati adekvatnu zastupljenost svih hranjivih tvari, jer redukcijski pristup može ugroziti zdravlje i dovesti do neželjenih nuspojava, kao što su iscrpljenost, pad imuniteta te niz drugih.

BCAA AMINOKISELINE

Kako pripremiti zdravi i hranjivi shake za mršavljenje?

Najbolji shake za mršavljenje je onaj koji sadrži različitu, a opet komplementarnu hranu i istovremeno opskrbljuje organizam nutritijentima iz više skupina. Primjerice, voćni shake za mršavljenje obiluje vitaminima i mineralima te stoga daje tijelu osjećaj poletnosti i svježine. Odlično će vam doći prije treninga, kada se trebate opskrbiti energijom. Voćnom shakeu za mršavljenje možete dodati namirnice bogate proteinima ili omega-masnim kiselinama, kao što su lanene ili chia sjemenke te tako potpomognuti apsorpciju vitamina. Ovakav shake za mršavljenje je odličan izvor ugljikohidrata za mršavljenje, koji su po svojstvima sasvim drugačiji od onih koje nalazimo u brzoj hrani.

Upotrijebite naše proizvode za vaš idealan voćni shake za mršavljenje

U dijetalnoj ili športskoj prehrani susrećemo se i s obrocima u prahu, koji se miješaju s vodom za najmanji unos kalorija. U vaš voćni shake za mršavljenje također možete umiješati ili otopiti dodatne sastojke, koji neće bitno promijeniti kalorijsku vrijednost, a još će pospješiti mršavljenje. Preporučamo cla za mršavljenje, kojeg možete nabaviti putem našeg webshopa. Cla pripada masnim kiselinama te je u malim količinama prisutan i u hrani. Odličan je pri intenzivnim treninzima, jer uz učinkovitost u mršavljenju sprječava razgradnju mišića. Voćni shake uz dodatak cla imati će maksimalan učinak i istovremeno biti visoko hranjivog sastava.

Više o fat burnerima:https://www.vsisi.com.hr/the-nutrition/najbolji-fat-burner

voćni shake za mršavljenjeshake za mršavljenje