Pošaljite upit

Izaberite najbolje proteine za mišićnu masu – izaberite whey

Kao što mnogi sportaši i fitnes entuzijasti već znaju, najbolji proteini za mišićnu masu odnosno najbolji proteini za dobivanje mišićne mase su whey proteini. Protein whey dobiven je iz sirutke ili pojednostavljeno rečeno sirutka u prahu potpuno je prirodan proizvod koji utječe ne samo na naše mišiće, već i na opće zdravlje i imunološki sustav. Za rast mišića i očuvanje mišiće mase proteini su jako važni. Oni su, naime, glavni gradivni element mišićnog tkiva i igraju najvažniju ulogu pri izgradnji nove mase mišića. Ako i vi naporno trenirate u teretani, a rezultata nema, onda je vrijeme da isprobate najbolji whey protein za masu iz naše ponude. Savjetujemo vam da iako uzimate proteine nakon treninga ne zaboravite na zdravu i proteinima bogatu prehranu.

Daleko najbolji proteini

Najbolji whey protein za masu je THE Amino Whey

THE Nutrition tim razvio je velik broj učinkovitih proizvoda koji uspješno pomažu pri dobivanju i očuvanju mišićne mase. Ako ste već isprobali različite proizvode drugih ponuditelja, a rezultata još uvijek nema, vrijeme je da isprobate naš najbolji whey protein za masu – THE Amino Whey. Preparat sadrži čak 86% whey proteina, a u njemu nalaze i whey proteini sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama te ima manje od 1 g ugljikohidrata i masti po serviranju. Zašto vam savjetujemo da ga isprobate? On je odličan za izgradnju mišićne mase pa ga zato koriste mnogi profesionalni i rekreativni sportaši, a jako su popularni i kod žena, jer su odličan suplement za postizanje i održavanje lijepe figure. Mi vam savjetujemo da ga uzmete neposredno nakon treninga, tada je apsorpcija u tijelo najbrža i najučinkovitija. Ispostavljamo nekoliko značajki najboljih proteina za mišićnu masu: uspješno sprečavaju katabolizam, pomažu smanjiti apetit, podržavaju imunološki sustav i učinkovito pomažu pri sagorijevanju viška tjelesne masti.

Osim proteina vaši mišići trebaju i kreatin i aminokiseline

Svi sportaši znaju da su za optimalnu rast mišića i očuvanje mišićne mase potrebni ne samo proteini, već i aminokiseline i kreatin. Kreatin je prirodna tvar pomoću koje naš organizam ponovno popunjava rezerve utrošene energije. Naše tijelo je sposobno sintetizirati kreatin u jetri, a tamo se formira sjedinjenjem triju aminokiselina. Osim što ga naše tijelo može samo proizvesti, u tijelo ga unosimo i hranom (govedina, ribe itd.). Naš je savjet da ne zaboravite na najbolji kreatin za masu. On će doprinijeti boljim rezultatima. Za mišiće su jako važne i aminokiseline. Za masu, dakle, nisu samo proteini. Pobrinite se da vaše tijelo dobije sve što treba kako biste pridobili na masi mišića i očuvali ih.