Esencijalne aminokiseline i prodaja ostalih proizvoda sportske prehrane

Esencijalne aminokiseline su aminokiseline koje naš organizam ne može sam sintetizirati, stoga je od iznimne važnosti da ih u tijelo unesemo putem hrane. Za čovjeka je devet aminokiselina esencijalnih. To su fenilalanin, histidin, izoleucin, lizin, metionin, treonin, aminokiselina triptofan i valin. Osim esencijalnih postoje i uvjetno esencijalne aminokiseline, a te su: aminokiselina arginin, cistein, glicin, glutamin, prolin i aminokiselina tirozin. Ponekad je putem hrane težko zadovoljiti dnevnim potrebama po aminokiselinama, zato je odlično rješenje za to konzumiranje dodataka prehrani. THE Nutrition ponuda bogata je proizvodima koji sadrže različite omjere aminokiselina, esencijalnih i uvjetno esencijalnih. Prodaja aminokiselina vrši se u našem web shopu gdje možete u samo nekoliko jednostavnih koraka naručiti željene proizvode.

Esencijalne aminokiseline (arginin)


Esencijalne aminokiseline kao zdrav dodatak prehrani

Osim zdrave prehrane i redovite tjelovježbe dodatak prehrani u obliku esencijalnih aminokiselina može vam pomoći da čak i naj naporniji trening odradite bez većih poteškoća. Esencijalne aminokiseline nisu dobre samo za moć, naime, njihovim konzumiranjem potiče se i sinteza proteina i smanjuje razgradnja mišićnog tkiva. THE Nutrition proizvodi koji sadrže aminokiseline raznoliki su. Prodaja aminokiselina vrši se putem web shopa gdje možete naći i sve informacije o željenim proizvodima. Prodaja aminokiselina putem interneta ima mnogo prednosti, prije svega možete kupnju obaviti u miru i oduzet će vam jako malo vremena. Osim prodaje aminokiselina bavimo se i prodajom ostalih kvalitetnih proizvoda sportske prehrane. Na našoj web stranici možete naći i zanimljive članke o treninzima, sportskoj prehrani, mršavljenju i sl.


BCAA aminokiseline

BCAA skraćenica je za tri esencijalne aminokiseline: leucin, izoleucin i valin. Naše ih tijelo ne može samo proizvesti, zato je jako važno da ih u tijelo unesemo kroz hranu ili dodatke prehrani. Tijelo stanice mišića gradi od oko 20 vrsta aminokiselina, a BCAA čine i do jedne trećine aminokiselina u mišićnom tkivu. Naše tijelo koristi BCAA aminokiseline uglavnom tijekom fizičkog opterećenja, pa tako i treninga. Od tri aminokiseline koje sačinjavaju BCAA, najvažniju ulogu u očuvanju mase mišića ima leucin. Intenzivnim vježbanjem te u stanju određenih bolesti ili stresa tijelo troši velike količine leucina. BCAA aminokiseline najbitnije su za sprečavanje razgradnje i brzu rast mišića.

prodaja aminokiselina (tirozin, triptofan, ... )


Aminokiseline razgranatog lanca X3M BCAA

Ovaj proizvod je jedan od naj popularnijih proizvoda koju sadrži esencijalne aminokiseline. U proizvodu je primijenjena najnovija formula aminokiselina razgranatog lanca s 4 puta većim udjelom one najbitnije - leucina. Omjer u korist leucina je: 8 : 1 : 1. Aminokiseline razgranatog lanca su najkorištenije aminokiseline u bodybuildingu. Procijenjeno je da BCAA sačinjavaju 40% svih esencijalnih aminokiselina u proteinima tijela, a osim toga sačinjavaju 14% skeletnih mišića. Osim toga BCAA potrebne su i za sintezu ne esencijalnih aminokiselina, glutamina i alanina koji imaju vitalnu ulogu u proteinskim funkcijama. Ako tražite najbolje proizvode za bodybulding onda je THE Nutrition prava adresa za vas. Posjetite naš web shop i naručite aminokiseline i ostale proizvode još danas.


Aromatska aminokiselina tirozin

Osim esencijalnih aminokiselina postoje i aromatske. Među njima je i aminokiselina tirozin. Tirozin se može sintetizirati i u organizmu, a nalazi se u visoko proteinskim prehrambenim proizvodima, kao što su piletina, riba, mlijeko, jogurt, kravlji sir i ostali sirevi, kikiriki, bademi, proizvodi od soje, grah, avokado i banane. U našoj ponudi možete naći i proizvode koji sadrže tirozin i ostale aminokiseline u različitim omjerima.

UZ PROTEINE ODLIč†NU IDE AMINOKISELINE PUNE TIROZINOM


THE Arginin - odličan proizvod za nevjerojatan osjećaj pumpa

Aminokiselina arginin koju nalazite u THE Arganinu pomaže pri poboljšavanju intenziteta treninga i ima sposobnost prevladati najteže napore. THE Arginin povećava protok krvi, a time i protok hranljivih tvari i kisika do mišića. Uz bolji pump na treningu arginin nam osigurava i zaštitna svojstva za cijeli niz bolesti. Vrlo je važan i zato jer pokreće oslobađanje hormona rasta u tijelu, što rezultira u konačnici poboljšanju metabolizma masti. Potreban je i za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava. Ovaj je proizvod odličan jer povećava snagu brzih mišićnih vlakana, a u isto vrijeme povećava vašu izdržljivost i omogućava vam da trenirate dulje i teže!